Appetizers

Pickled egg yolk | tarragon | potato brioche

Dinner - A LA CARTE

Oysters & Seafood

Gillardeau oysters No. 2 per piece (R) classic / red wine shallots (O) / Ponzu (F)

Oysters & Seafood

Fines de Claire No.2 per piece (R)

Oysters & Seafood

3x Fines de Claire Nr. (R) + 3x Gillardeu (R) klassisch / Rotwein Scharlotten (O) / Ponzu (F)

Steak

Steak

Add on zum Steak

Add on zum Steak

Beilagen

Sauces

Pasta

Tagliolini / Wintertrüffel

Oysters & Seafood

2x Brut de Bière 0,1l und 2x Gillardeau Austern (R) klassisch / Rotwein Scharlotten (O) / Ponzu (F)

Appetizers

Trüffelhonig | Rote Rübe | Himbeer

Dessert

Matcha / Lychees / roter Shiso

Dessert

Passionsfrucht

Hauptspeisen

Püree / Ofengemüse

Hauptspeisen

Topinambur / Blattspinat / Chorizofond

Vorspeise

Gelber Rettich / Gurke / Sepia Tempura